18 Mart Şehitleri Anma Töreni

Bugün, aziz milletimizin destan yazdığı, kahramanlık ve fedakarlığın simgesi olan Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü gururla ve minnetle anıyoruz. Bu büyük zafer, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük aşkının en çarpıcı kanıtlarından biridir.

Çanakkale, sadece bir zafer değil, aynı zamanda bir milletin yeniden doğuşunun ve bir ulusun kaderini değiştiren bir dönüm noktasının adıdır. Şanlı tarihimizin altın sayfalarından biri olan bu zafer, bizlere birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğimizin en güçlü mesajını vermektedir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının liderliğinde, canlarını hiçe sayarak vatanı savunan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Onların fedakarlıkları, bu cennet vatanın sonsuza dek hür ve bağımsız kalmasının teminatıdır.

Bu vesileyle, tüm öğrencilerimizi ve gençlerimizi, Çanakkale ruhunu yaşatmaya ve bu kutsal vatanı korumaya davet ediyoruz. Çanakkale geçilmez, geçilmeyecek!

20.03.2024 35

20-03-202420-03-202420-03-202420-03-2024